lördag 15 november 2008

mera Robin

Hej allihopa, hoppas att ni har haft en härlig dag och att ni inte väntat för länge för att se de efterlängtade badbilderna på Robin från semestern i somras.


Tyvärr hade Robin inte fastnat på några av bilderna jag tog med min kamera, det kanske beror på att han är osynlig för det blotta ögat, eller helt enkelt för att han är för liten för att se.Det vet vi inte, men vad som är bra är att Hans och Svetlana skickade över en fin bild på när han var och badade i somras, så jag publicerar den nedan..


Robin poserar som vanligt, till synes helt ointresserad av vad som sker omkring honom...blekare än nånsin

Det här med Prao som Daniel nämnde är en kul grej, för Robin har tidigare varit inblandad i en del praoande hos sin pappa Hans, på hans jobb. Trots sin ringa ålder har han hunnit med rätt så mycket allas våran Robin..Här är hela familjen Sjunnesson, Hans, Robin och Svetlana. Hans prövar den nya piskan han fått av Svetlana i bröllopsgåva , och som den goda son han är, ställer Robin givetvis upp som ni ser.

Jag frågade Robin om det gjorde ont, och han svarade på äkta Varbergsvis, ja dejt svejd lejte(ja det sved lite), mejn dejt var dejt väjrrrt för pappas skull(men det var det värt för pappas skull)

Idag är vi i Edmonton,Kanada, giget gick bra och det ligger ett Kasino breve klubben. Har redan vart där och vunnit en massa pengar som jag planerar att förlora igen efter giget.


Jag lämnar er för dagen med en länk till en härlig dansinstruktionsvideo som Biffen och Roland Johansson gjorde i Tyskland för ca 4 veckor sedan:ha det gott alla ni härliga människor som tittar in här varje dag för lite uppdateringar.

puss o kram


1 kommentar:

Anal Elf Kid sa...

Mycket bra, men borde ni inte pusha lite för den fantastiska videon som era franska kamrater gjort?

Genidrag att hyra in sina syrror och mammor när man har ont om pengar!

http://www.youtube.com/watch?v=tfJXOzvNsYI