fredag 7 november 2008

Det var bättre förr...

Som Peter nämnde tidigare så var vi på en av våra absoluta favoritrestauranger idag - Rodney´s Oysterbar här i Toronto - för att trycka i oss ostron i stora lass.

Det sägs att det finns ett medel i ostronet som kallas afrodisiakum. Det innebär att det finns en överhängande risk att det växer ut en stor afrofrisyr om man äter för många av dessa havens underverk. Vi bokstavligen môlade i oss ostron så vi får väl se vad som händer med våra frisyrer under kvällen.
Ostron är som musslor fast annorlunda kan man säga. Ostronet är en mollusk och är faktiskt tvåkönat och börjar sin karriär som hane men byter kön under en flerårig process.
Jävligt coolt faktiskt, tänk att helt plötsligt vakna upp en morgon och vara en gammal tant.


Detta kunde varit jag precis uppvaknad som tant.

Det finns en mängd fördelar med att vara tant man kan t.ex. knô sig före köer, vara skitsur utan nå´n egentlig anledning, åka kommunalt lite billigare och tycka att allt var bättre förr.

Synd att man inte är ett ostron.

Men jag undrar om inte allt var lite bättre förr i tiden ändå. Man behövde ju t.ex. inte oroa sig om kläderna man hade matchade, allt var ju ändå i svartvitt.

Så här kunde man se ut förr i tiden.


Allting blev lite mer komplicerat när Karl Gerhard, den fånen, uppfann färgerna 1961. Från att ha levt i en ganska okomplicerad tillvaro fick människorna nu stora problem. Föräldrar kände knappt igen sina barn längre andra blev galna och spärrades in på mentalsjukhus. Hela samhället höll på att kollapsa.


En av de första tagna bilderna under panikens år 1961.

Färgens intågande medförde andra problem. Ett exempel var att kvinnorna fick se mannens penis i färg. Ollonets blålila färg attraherade inte kvinnorna det minsta vilket ledde till att barnafödandet minskade drastiskt och att andelen homosexuella kvinnor mångdubblades.

Detta gjorde männen såpass frustrerade att de bestämde sig för att lämna jorden och leta upp nya kvinnor på andra planeter ute i universum. Man byggde en rymdfarkost och enades om att ryssen Jurij A. Gagarin skulle få uppdraget att reka några av de närmaste planeterna i vårt solsystem. Detta skedde 12 april 1961.

Den första raketuppskjutningen i Novosibirsk 1961.

Jurij A. Gagarin hittade dessvärre inga kvinnofolk i yttre rymden men fick som han själv uttryckte det i rysska medier "en sjuhelvetes berg-och-dalbanefärd".
Kvinnorna tröttnade snart på att vara lesbiska och fick acceptera den blålila färgen på männens lemmar. Reproduktionen av människan var därmed säkerställd.

För oss som är födda i färg känns detta väldigt avlägset men det var en hemsk omställning för folket på denna tiden.

1 kommentar:

agnes sa...

Hahahah! XD Bara älskar er humor!! :3