lördag 8 november 2008

DetroitDet var en kvinna från Detroit


Som ville ha sig lite goit


Hon ville va´tjenis


Med en vuxen mans penis


och han skulle se ut precis som Jon Voight


Detroit, detta härliga paradis, här finns ju allt man kan tänkas behöva: bilindustri,vapen,hamburgare och en massa in flames fans.

Staden fick namnet Détroit av franska kolonisatörer och betyder sund. På andra sidan Detroit River ligger Kanada, med staden Windsor.Kända musiker såsom Alice Cooper och Iggy Pop kommer härifrån- de flyttade dock så fort de kunde..

Här bor en väldans massa svenskar som dessutom spelar Hockey-Henrik Zetterberg som är ihop med en annan väldigt känd bloggare: Emma"treblinka" Robinsson är en .
De övriga 10 svenskarna som spelar i Detroit Red Wings äro:
Jonathan Ericsson
Johan Franzén
Tomas Holmström
Niklas Kronwall
Nicklas Lidström
Andreas Lilja
Stefan Liv
Mikael Samuelsson
Mattias Ritola
Johan Ryno
Man skulle kunna säga att Detroit behöver Sverige, då Detroit från början är en gåva av Karl IX år 1603.
Ni förstår, Karl IX vann Detroit i ett pokerparti mot Detrois dåvarande ägare :James D.Troit och bodde i staden i flera år.Karl var en fin Kung och han var mycket omtycket av invånarna.
men senare efter att ha ägt staden i ett antal år fick han dåligt samvete då James levt på gatan sedan dess och inte hade något att göra , så han gav tillbaka den till honom emot att han slutade vara den tyrann, han en gång varit. Det blev en lång sorgsen parad då man sade farväl av Karl IX och mottog sin nygamla härskare..Men det blev ju ganska bra till slut ändå. Jag lämnar härmed över ordet till min kollega Daniel som ska berätta lite mer om detroit..

Inga kommentarer: