måndag 10 november 2008

Chicago och grisbonden John.

Idag är det Chicago som står på tur på turnén. Chicago är en väldigt trevlig stad om man t.ex. jämför med Cleveland. Staden ligger vid Michigansjöns sydvästra strand och kallas för "the windy city" pga den hårda vind som ofta blåser in från sjön.


Jag tog mig en liten promenad i förmiddags för att ta lite bilder. Det var svinkallt ute så näsan började droppa som Thomas Wassbergs när han fräste fram som bäst i längdspåren på 80-talet. Trots denna bitande kyla lyckades jag knäppa några foton. Här är ett på mig framför några jättehöga hus som i folkmun kallas för just, jättehöga hus.

Jag och jättehöga hus.


Oj, vilket högt hus. Hela fick inte ens plats på bild.

Jag vandrade vidare genom denna pulserande storstad och hittade till slut en park. I parken låg en jättestor böna som man kunde spegla sig i.
En jättestor böna.
Idag fick jag en idé. Jag ska skaffa mig ett mellannamn för att hedra en gammal idol till mig och tillika fotbollslegend, Glenn Hysén. Mitt mellannamn ska bli Glennhysénsson alternativt bara Glenn Hysén. Daniel Glennhysénsson Svensson. Hur coolt låter inte det då?

Torbjörn och Glenn.

Så här står det på skatteverkets hemsida som har hand om namnändringar:"Mellannamn är ett namn som man kan bära för att visa samhörigheten med en förälder eller en make som bär detta namn som efternamn. Det kan också vara ett eget tidigare efternamn för den som bytt till sin makes eller registrerade partners efternamn. Mellannamn bärs mellan för- och efternamnet. Bindestreck mellan mellannamn och efternamn får inte förekomma i folkbokföringen. I folkbokföringen markeras också vilket namn som är mellannamn. I andra register är det vanligt att mellannamnet anges tillsammans med efternamnet utan särskild markering".


Det kan bli trixigt att få igenom men kunde Biffen ändra till Biffen så ska väl jag kunna heta Glennhysénsson eller Glenn Hysén i mellannamn. I värsta fall får jag väl övertala Glenn att gifta sig med mig. Fortsättning följer i detta ärende.


Fick precis en bild och en hälsning skickad till mig från vår kära kollega och grisbonde i Sonic Syndicate, John.


"Hej kära vänner i mitt favoritband In Flames. Hoppas ni har det bra over there i staterna. Det hade varit kul om vi hade kunnat varit med på turnén men som ni ser så har jag fullt upp på min grisfarm hemma i Ullared. Här står jag med min favoritkulting Baltazar i famnen, visst är hon söt. Bakom mig ser ni min farbror Abdullah som brukar hjälpa mig här på gården.
Om två veckor har vi fått ett gig med Sonic. Ett jävla bra gig faktiskt. Vi ska spela förband till Falkenbergs största trubadur, Sven Abrahamsson, på Falkenbergs byateater. Det kommer rocka gubbfett. Mvh John Bengtsson"

Hejdå!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Chicago är en fin stad. Ni som är kända borde ta och hälsa på Oprah när ni väl är i trakterna ^^

Roger sa...

Haha Fan så mycket fräckare att spela förband åt Svenne Abrahamsson än gubbjävlarna i In Flämes!!;-) Med vänliga Hell-sningar Roger - Sonic

Caneloni sa...

Jag sa ju att ni skulle hälsa på Oprah. Coolt som fan.

Anonym sa...

Är det sant att Johan Bengtsson har en egen grisfarm??!