onsdag 12 november 2008

Liggsår i Minnesota.

Igår hade vi en ledig dag som vi spenderade på Amerikatts största shoppingmall - Mall Of America - i Bloomongton, Minnesota. I detta shoppincenter finns fler än 500 butiker i fyra våningar samt ett nöjesfält med berg-och-dalbanor och andra bisarra åkattraktioner. Welcome to America, fuck yeah.


En av de tre berg-och-dalbanorna i det
sjukt stora shoppincentret.

Vi har nu varit på resande fot i 7 veckor och har 4 veckor kvar tills vi får jullov. Det är ganska slitsamt att vara på turné under så långa perioder. Till exempel är min högra biceps öm och överansträngd på grund av alla ölflaskslyft och jag har snart liggsår på röven efter att i princip ha suttit eller legat ner hela tiden under dessa 7 veckor. Dessutom är bullernivån på vår arbetsplats långt högre än arbetsmiljöverkets riktlinjer, men då det inte finns några fackföreningar eller skyddsombud i den här branschen så är det bara att gilla läget som man så populärt brukar säga.

Som ni kanske läste häromdagen så försökte ju Sonic Syndicate-Robin ta några nya märken i simskolan. Hans simskolefröken var snäll nog att skicka oss en bild från Falkenbergsbadet.


Robin i lektagen med sina simskolekompisar
i Falkenberg.

Vi tycks vara saknade av våra tonårskollegor från Falkenberg för nu har även Roger Sjunnesson skickat en bild. Ni vet han som gillar fågelskådning och Fia med knuff.

Roger tillsammans med sin farbror Gösta
på spaning efter rara fågelarter.

Och så dagens limerick:


En biskop ifrån Minnesota
För sina synder snart skulle sota
För han gick naken på stan
Och antasta´barn
Och konfirmander till livet han hota´.

2 kommentarer:

li37 sa...

kära nån daniel, får du ingen ersättning för dessa föskräckliga liggsår?

Krline sa...

Jeg har hørt at man kan bruke føner på liggesår. Vet ikke hva dere kaller det på svensk, hårtörk? :D
Hvis dere ga faen i å turnere i Amerika og heller spilte mer i Norge(uten 18års aldersgrense), hadde du sikkert ikke fått liggesår. Da kunne du gått på ski og spist brunost, det hjelper! :D