lördag 15 november 2008

Julklappstips

Nu när julafton nalkas med stormsteg så kan det passa bra med några matnyttiga juklappstips till era nära och kära.

En elbasförkortare - Till kortväxta kvinnliga bassister, som t.ex. Karin Axelsson i Sonic Syndicate, som tröttnat på att vara kortare än sitt instrument.

Kikare modell jättestor - Till fågelskådare, som t.ex. Roger Sjunnesson i Sonic Syndicate, som vill hitta helt nya arter av fåglar och gå i bräschen inom ornitologi.

Automatisk grisinsamlare - Till grisbönder, som t.ex. John Bengtsson i Sonic Syndicate, som låter sina grisar springa fritt men har problem med att samla ihop dem när det är dags att få tillbaks dem in i ladan igen.

Ett tidtagarur med kompass och pulsräknare - Till ambitiösa orienterare, som t.ex. Roland Johansson i Sonic Syndicate, som vill komma till nästa nivå inom orientering.

Baby Björns nydesignade bärsele - Till trendmedvetna småbarnsmammor, som t.ex. Robin Sjunnesson i Sonic Syndicate´s mamma, som bara nöjer sig med det absolut bästa när det gäller kvalité och utseende.

En Volvo 142 från 1979 - Till nostalgiska hallandsraggare, som t.ex. Richard Sjunnesson i Sonic Syndicate, som längtar tillbaks till doften av wunderbaum cruisandes runt den lokala korvkiosken.

Finding emo - En handbok för dig som vill bli emo - Till unga band, som t.ex. Sonic Syndicate, som vill bli så mycket emo som det bara går.

Fler julklappstips kommer framöver här på bloggen.

Robins mamma hör av sig allt oftare till mig och Peter. Hon tyckte att vi tog god hand om hennes son på europaturnén. I går ringde hon och frågade om Robin kunde få "praoa" på vår nästa turné. Robin har verkligen bestämt sig för att bli rockstjärna och inget annat, trots sin mammas önskemål att han borde skaffa sig en gedigen utbildning.
Robins mamma, som för övrigt heter Svetlana Sjunnesson, har fått ge vika inför detta och insett att för att säkerställa Robins framtid så bör han lära sig av de bästa. Så i februari när vi drar iväg nästa gång så kommer Robin finnas i turnésällskapet. Då är det "back to basics" som gäller. Det kommer inte bli någon dans på rosor för käre Robin. Hans första uppgifter på den långa resan mot stjärnstatus blir att plocka bort vårat navelludd, fila våra naglar, mangla våra lakan m.m. Vi får se omRobin står pall dessa hårda utmaningar och om han verkligen har vad som krävs för att någon gång bli en rockstjärna.


Här kommer förresten en liten förhandstitt på Sonics nästa video - What´s underneath your blouse Ms. Mouse. Här kommer vi dock visa den svenska versionen. Håll till godo!

Inga kommentarer: