fredag 7 november 2008

Toronto

Hello hello, here kommer an English versin of our glorious limericks , vi will mest write in Swedish, men ibland in English, so here you go:

There was a guy from Madrid
Who used to fuck his friend Sid
He put his seabass,
so far up Sids ass
You could tell from up front that he did
Btw, today vi are i Toronto!!

Toronto looks så här:
...så vi kör en om denna fantastiska stad också.


Toronto är förresten en gammal fin stad som härstammar från en gammal svensk koloni och betyder ont i tån-:tå(r) ont o..Det var en kille från Toronto
som hade övertrasserat sitt konto
Han behövde köpa en blöja

men han hann inte dröja
för han behövde kissa prontoHär i Toronto har en massa fina idrotsmän huserat genom åren, bla allas vår Mats Sundin,Mats Johan Sundin, kallad "Sudden", född 13 februari 1971 i Bromma, Stockholms län, uppvuxen i Sollentuna utanför Stockholm, är en svensk ishockeyspelare (forward), därtill den svensk som gjort i särklass flest poäng i NHL med sina mer än 1200 poäng varav över 500 är gjorda mål.
Mats Sundin har under många år varit given i Sveriges ishockeylandslag som lagkapten och pådrivare. Sundins spel i landslaget begränsar sig numera till spel i VM, OS och World Cup på grund av spel i NHL. Sundin är en stor, stark, kraftfull och hårt kämpande forward med en målfarlig backhand och är även lagkapten i klubblaget, Toronto Maple Leafs. Föregår med gott exempel och har stor respekt både i Tre Kronor och i sitt klubblag Toronto Maple Leafs. Mats Sundin är ett typexempel för hur en lagkapten skall vara då han presterar många poäng men samtidigt är en vältalig, sympatisk och trevlig person utanför rinken. Känd i NHL för att göra sig bra i intervjuer vid rinkside, det har bidragit till hans popularitet i Toronto.
Mats Sundin har alltid varit en stor idol och föredöme för många unga ishockeyspelare och alltid någon att se upp till tack vare sina ishockeyspelarkunskaper men även för ledaregenskaper genom sitt lugna, trygga och sympatiska sätt utanför rinken.
Mats Sundin var med och vann TV-pucken för Stockholm 1986.
Efter en säsong och ett SM-guld i Djurgårdens IF 1990 gav han sig av till NHL som 19-åring. Han var då en mycket stor och lovande talang och spåddes en lysande framtid.
Mats Sundin har nummer 13 på ryggen.
Mats Sundins namn kommer för alltid att stå med guldskrift i den svenska hockeyhistorien efter VM-guld både 1991, -92 och -98. Hans 2-1-mål mot Sovjet i VM-finalen 1991 i Åbo är nog fortfarande ett rätt stort ögonblick i Suddens hockeyliv.
Han blev också den förste europé som valdes som nummer ett i den årliga draften. Quebec Nordiquesstod för det historiska valet i NHL-draften 1989. Sundin hade då knappt spelat en säsong för Nacka HK i division 1 och tänkte mest på att ta en plats i Djurgårdens IF kommande säsong. Det klarade tonåringen från Bromma och blev dessutom Djurgårdens specielle målskytt i slutspelet med 7 mål på 8 matcher. Då var Sudden stor hjälte i Stockholm för en kort stund. Det var han ända tills han avslöjade att han tänkte spela för Quebec i NHL redan till nästa säsong, 1990/91. Det ledde till så starka reaktioner att Sundin bannlystes i Svensk hockey, i alla fall tills han behövdes i Tre Kronor i VM....Dagens mattips: Rodney´s Oysterbar i Toronto
Idag var vi på denna anrika restaurang och käkade Ostron, krabba och lekte med humrar.

En liten brasklapp:Robin har tydligen inte gett upp gitarrkarriären till förmån för superhjältegrejen utan han kör båda 2 samtidigt, så ibland kan man tydligen se honom med mantel på scen, återkommer om detta ...
1 kommentar:

M. sa...

haha..varför ser Robin ut som idol Robin? eller är det idol Robin som ser ut som Robin?