lördag 6 december 2008

Ronja Rövardotter

Då var nomineringarna för årets P3-Guldgala klara. Vi är väldigt hedrade över att ha blivit nominerade i två kategorier, årets hårdrock/metal samt årets band. Däremot är jag extremt förvånad hur vi INTE blev nominerade till Guldmicken (årets bästa live). Hur gick det till?

Nu struntar vi i det och koncentrerar oss på något annat.

Bloggen kan idag avslöja anledningen till varför Stefan Elmgren hoppade av Hammerfall för en tid sedan. Enligt säkra källor fick Stefan ett erbjudande han inte kunda tacka nej till, han kommer nämligen att bli nästa års manliga modell för Calvin Klein och får ni en för handstitt på en av bilderna som Stefan medverkar på inför nästa års kampanj.

En vältränad herre den där Stefan.

Även Hammerfall´s tidigare bassist, Magnus Rosén, har bytt musiken mot något helt annat. Han ska spela Ronja i Ronja Rövardotter 2 som har premiär nästa år.


Magnus som Ronja.

6 kommentarer:

Nicolai sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Christoffer sa...

Röstat och klart, skönt att det inte var lika ångestframkallande att ge dessa röster som det var på grammisarna. Är det några fler kända hårdrockare som planerar göra gästspel på Ronja Rövardotter 2? Kan nog tänka mig att Johan Hegg från Amon Amarth kan göra en insats som rövare

Fia sa...

Konstigt att ni inte blev nominerade för guldmicken..Det borde varit en självklarhet.. men men keep up the good work med bloggen och hoppas allt är bra i staterna! Hälsa resten av bandet:) Längtar tills SRF, då jävlar ska det rockas!

Jocke sa...

Haha fan va jag skratta när jag så Magnus Rosén som Ronja xD

Om Stefan Elmgren slutar i Hammerfall, är det då Fredrik Ljungberg som tar över gitarrlirandet då?
S.k 'Jobb-swapp' ^^

Denise sa...

jag jag håller med, det är konstigt att ni inte blivit nominerade till: årets bästa live, för det är ni, utan tvekan! Det var grymt att se er, då jag var i Stockholm den 29/10, tack för en oförglömlig kväll! =)

Anonym sa...

ni är ju nominerade till massa rockbjörnar oxå juh,lycka till!